Forside / Vores historie

Når saucen er god, er alting godt 
En god sauce spreder glæde og hygge, og den kan være prikken over i’et i en ret. Når man nyder noget, udskilles endorfiner i hjernen, og man bliver gladere. Vores vision er at biddrage til at skabe større glæde omkring spisebordet gennem mere kvalitet spisebordet.

Derfor arbejder vi hele tiden på at give vores kunder den optimale smagsoplevelse. Alle vores saucer er lavet af de bedste råvarer, med den største umage, og så tilført en masse passion og kærlighed…

 

Smagen af umage og tålmodighed
En god sauce tager tid at lave, da alle saucerne er baseret på fond. En god fond med kraftig kødsmag, som du selv ville have lavet den fra bunden med brunede ben og kød tilsat grøntsager og urter. 

Denne fond har simret i mange timer, før den bliver siet. Herefter reduceres fonden betydeligt til den rigtige konsistens og smag opnås, hvilket også tager timer. En proces der alt i alt tager min. 48 timer.

For at opnå en god balance mellem syre, sødme og salt, tilfører vi altid saucerne lidt af vores hjemmelavede gastrik, som basalt set er god økologisk balsamico og lidt økologisk sukker, der er kogt ind til en tyk og kraftfuld konsistens og smag.

God fond, salt og gastrik er som regel basen i alle vores saucer. 

Vi gør os umage, for at opnå den bedste smag, og bruger derfor også kun de bedste råvarer, når vi arbejder med vores saucer. For gode råvarer smager bedre.

 

Ingen tilsætningsstoffer – kun den rene smag
Vi går op i, at vores produkter er så ærlige og rene som muligt – så smager de ganske enkelt bedre.

Vi benytter os af henkogningsteknikken, der er en gammeldags konserveringsmetode, hvor glasset med indhold opvarmes til en kernetemperatur på +85 grader i et vandbad. Ved opvarmningen udvides luften inde i glassene og presses ud igennem låget. 

Når glassene herefter sættes til afkøling, opstår der vakuum inde i glasset, som herefter er med til at suge låget til sig, så det slutter helt tæt. 

Ved opvarmningen dræbes alle mikroorganismer og bakterier der findes i madvarerne og når glassene er hermetisk lukkede, forhindres det at nye bakterier og mikroorganismer igen opstår. På denne måde kan madvarerne holde sig længe i glassene.

Henkogningsteknikken har på ingen måde negativ indflydelse på råvarer, konsistens og smag.

  

Bæredygtighed naturligvis 
For os er det smagen der er afgørende – men det skal være med en god smag i munden.

Langt hen ad vejen bruger vi kun de bedste økologiske varer, der er produceret med miljø og klima for øje. Vi synes godt, at man kan smage forskellen. I vores fond’er bruger vi knogler og kødrester ud fra princippet, at alt på dyret skal bruges, så vi undgår spild af et i forvejen klimabelastende dyr.

Vi går meget op i at have så miljørigtig emballage som muligt. Vores forsendelser sker med genbrugspap, og alle saucerne leveres i glas, som kan kasseres i glascontaineren, eller genbruges som eks. spise- eller opbevaringsskåle.